САЙТ ЗА ФОТОЖУРНАЛИСТИКА

ЦЕЛТА на този сайт е,да предложи един РАЗЛИЧЕН поглед върху новините,но не на тези събития,които се показват по всички медии,а на онези-различните,с които се сблъскваме ежедневно по улиците.Тук ще намерите РЕАЛНИ СНИМКИ И ВИДЕО- БЕЗ МОНТАЖ,без всякаква допълнителна обработка и photoshop,направени от ПРОФЕСИОНАЛНИ ЖУРНАЛИСТИ.
МИСИЯТА е,да се покажат проблемите такива, каквито са,да им се даде гласност,за да се видят от управляващите,от които в крайна сметка зависи тяхното решаване.Надяваме се тези желания да се осъществят и трудът,който се полага да не е "хвърлен" напразно!

сряда, 11 януари 2017 г.

ТЕЖКА ОСТАВА ОБСТАНОВКАТА В СТРАНАТА,ЗАРАДИ СНЕГА


снимка:ЖИВКО МИХАЛЕВ
Снежната покривка достигна 45 см. в Добрич и към 16 часа са отворени само 2 пътни отсечки.Това са пътищата от Добрич до Ген. Тошево и от Каварна до Варна.Това казаха в ефира на БНТ 1.Отстранени са авариите по електропреносната мрежа в селата в Добричка община.Екипите работят и по отстраняването на авариите в Ген. Тошевските села.13 села в областта са без вода.С високопроходима техника се оказва съдействие на болни и родилки.В двете общини остава бедствено положението.
Проходът на Републиката вече е отворен след повече от 20 часа блокада.Хората прекараха нощта на пътя.Бяха раздадени храна и вода от службите по пожарна безопасност.
В Смолян обстановката се нормализира.Частично е отменено бедственото положение.Снежната покривка на места достигна 70 см.Следобед там започна и нов снеговалеж.Не е пробит още пътят за село Мугла.Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими при зимни условия.Отпаднаха ограниченията за движение с вериги на проходите Рожен,Пампорово и Превала.Товарните автомобили трябва да са без ремаркета и полуремаркета.Няма села без електричество и не са постъпили сигнали за бедстващи хора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар