САЙТ ЗА ФОТОЖУРНАЛИСТИКА

ЦЕЛТА на този сайт е,да предложи един РАЗЛИЧЕН поглед върху новините,но не на тези събития,които се показват по всички медии,а на онези-различните,с които се сблъскваме ежедневно по улиците.Тук ще намерите РЕАЛНИ СНИМКИ И ВИДЕО- БЕЗ МОНТАЖ,без всякаква допълнителна обработка и photoshop,направени от ПРОФЕСИОНАЛНИ ЖУРНАЛИСТИ.
МИСИЯТА е,да се покажат проблемите такива, каквито са,да им се даде гласност,за да се видят от управляващите,от които в крайна сметка зависи тяхното решаване.Надяваме се тези желания да се осъществят и трудът,който се полага да не е "хвърлен" напразно!

вторник, 27 септември 2016 г.

КАТАСТРОФА НА ВЪЗЛОВО КРЪСТОВИЩЕ ВЪВ ВАРНАКатастрофа между две леки коли стана днес около 16.00 часа на кръстовището на бул."Сливница" с ул. "Вяра" във Варна,под Пикадили,кв. "Младост".От удара имаше разпръснати ламарини чак до светофара,който е на около 10 метра.На другия участник в катастрофата,колата почти не бе пострадала,само беше откачен единият мигач,бронята и едното огледало бе счупено.Вторият автомобил беше спрял близо до спирката,на около 20 метра от мястото на инцидента.Не става ясно дали се е озовал там от самия удар или се е изтеглил впоследствие,за да не пречи на движението.На мястото дойде линейка.Шофьорът от по-леко ударената кола бе видимо невредим и съдействаше на полицията за изясняване на катастрофата.Текст и снимки:Даниела Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар