САЙТ ЗА ФОТОЖУРНАЛИСТИКА

ЦЕЛТА на този сайт е,да предложи един РАЗЛИЧЕН поглед върху новините,но не на тези събития,които се показват по всички медии,а на онези-различните,с които се сблъскваме ежедневно по улиците.Тук ще намерите РЕАЛНИ СНИМКИ И ВИДЕО- БЕЗ МОНТАЖ,без всякаква допълнителна обработка и photoshop,направени от ПРОФЕСИОНАЛНИ ЖУРНАЛИСТИ.
МИСИЯТА е,да се покажат проблемите такива, каквито са,да им се даде гласност,за да се видят от управляващите,от които в крайна сметка зависи тяхното решаване.Надяваме се тези желания да се осъществят и трудът,който се полага да не е "хвърлен" напразно!

петък, 16 септември 2016 г.

ПРОДЪЛЖАВАТ МАЩАБНИТЕ СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ ПО ОХРАНИТЕЛНИТЕ КАНАЛИ В АСПАРУХОВО"Изключително мащабни строителни дейности извършваме в Аспарухово.Проверих на място работата и спазването на графика по изграждането на двата охранителни канала. След това продължаваме с булевардите, Аспаруховия парк и с изграждането на рибарското пристанище",това каза кметът на Варна Иван Портних във страницата си във фейсбук.
Относно ремонтните дейности има реорганизация на автомобилния и автобусния поток.

СНИМКИ:ЖИВКО МИХАЛЕВ
(актуални фотоси от 16.09.2016 г.) Средствата са осигурени по фонд „Солидарност“ на ЕС, съфинансиране от Община Варна, с цел ликвидиране на щетите от наводнението през юни 2014 г.
 
При ремонта на източния канал се предвижда възстановяване водопроводимостта на съоръжението с дължина 1426 м., възстановяване на водоскок на ул . „Св. Св. Кирил и Методий“, мостови съоръжения на бул. „Първи май“, крайбрежна алея, както и осигуряване на подходящо заустване в Черно море в края на канала в Аспаруховия парк. Предвидено е и СМР по възстановяване на подземната инфраструктура в обхвата на канала.
 
За западния канал се предвижда възстановяване на водопроводимост, с дължина 1280 м., строително-монтажни работи по съоръженията на трасето на канала, включващи възстановяване на мост на ул. „Орел“, моста на крайбрежната алея, както и осигуряване на подходящо заустване в канала в долния му край, между морето и Варненското езеро. Ще бъде реализиран и втори етап на проекта – за поставяне на закрити профили там, където няма изградени, оформяне на зелени зони, изграждане на наносозадържатели и др.(live.varna.bg).Няма коментари:

Публикуване на коментар