САЙТ ЗА ФОТОЖУРНАЛИСТИКА

ЦЕЛТА на този сайт е,да предложи един РАЗЛИЧЕН поглед върху новините,но не на тези събития,които се показват по всички медии,а на онези-различните,с които се сблъскваме ежедневно по улиците.Тук ще намерите РЕАЛНИ СНИМКИ И ВИДЕО- БЕЗ МОНТАЖ,без всякаква допълнителна обработка и photoshop,направени от ПРОФЕСИОНАЛНИ ЖУРНАЛИСТИ.
МИСИЯТА е,да се покажат проблемите такива, каквито са,да им се даде гласност,за да се видят от управляващите,от които в крайна сметка зависи тяхното решаване.Надяваме се тези желания да се осъществят и трудът,който се полага да не е "хвърлен" напразно!

понеделник, 9 януари 2017 г.

ВСИЧКИ ОСНОВНИ ПЪТИЩА В СТРАНАТА СА ОТВОРЕНИ ПРИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ

снимка:ЖИВКО МИХАЛЕВ

Всички основни пътища в страната са отворени и проходими при зимни условия.75% от пътните артерии в Североизточна България са вече проходими.а в останалите се работи.Има ограничения на тежкотоварни коли в участъка Търговище-Шумен и Шумен-Исперих.Ришки проход е отворен.Монтана-Лом все още е затворен,заради ниските температури.В Североизточна България утре се очакват нови снеговалежи и силен вятър със снегонавявания.Това е по информация на АПИ,съобщена по БНТ 1.
В област Добрич обстановката също се нормализира и по-голяма част от пътищата са отворени.Това казаха в ефира на БНТ 1.В Ген. Тошево и Добричка област все още е в сила бедственото положение.Пътят Добрич-Варна е отворен за всички МПС-та.Ген. Тошево-Кардам и Добрич-Силистра остават затворени.Няма села без ток,но не навсякъде е възстановено водоподаването.

Няма коментари:

Публикуване на коментар