САЙТ ЗА ФОТОЖУРНАЛИСТИКА

ЦЕЛТА на този сайт е,да предложи един РАЗЛИЧЕН поглед върху новините,но не на тези събития,които се показват по всички медии,а на онези-различните,с които се сблъскваме ежедневно по улиците.Тук ще намерите РЕАЛНИ СНИМКИ И ВИДЕО- БЕЗ МОНТАЖ,без всякаква допълнителна обработка и photoshop,направени от ПРОФЕСИОНАЛНИ ЖУРНАЛИСТИ.
МИСИЯТА е,да се покажат проблемите такива, каквито са,да им се даде гласност,за да се видят от управляващите,от които в крайна сметка зависи тяхното решаване.Надяваме се тези желания да се осъществят и трудът,който се полага да не е "хвърлен" напразно!

сряда, 18 януари 2017 г.

БЛОКИРАНА РАМПА ЗА ИНВАЛИДИ ВЪВ ВАРНА

 снимки:МАРИН СТОЙНЕВ
Това е пощата в кв. "Владиславово" във Варна.Снимките показват как се "почистват" рампите за инвалиди.Входът на съоръжението,дори е затрупан.Там е изхвърлен снегът от почистването от последния снеговалеж,който беше преди повече от седмица.Тази рампа не е само за инвалиди.По нея минават и майки с детски колички,които в момента се оказва,че нямат шанс да стигнат до пощата и са блокирани.А може би трябва да си водят бавачка да гледа детето,докато те си свършат работата в пощата. текст:Даниела ДимитроваНяма коментари:

Публикуване на коментар