САЙТ ЗА ФОТОЖУРНАЛИСТИКА

ЦЕЛТА на този сайт е,да предложи един РАЗЛИЧЕН поглед върху новините,но не на тези събития,които се показват по всички медии,а на онези-различните,с които се сблъскваме ежедневно по улиците.Тук ще намерите РЕАЛНИ СНИМКИ И ВИДЕО- БЕЗ МОНТАЖ,без всякаква допълнителна обработка и photoshop,направени от ПРОФЕСИОНАЛНИ ЖУРНАЛИСТИ.
МИСИЯТА е,да се покажат проблемите такива, каквито са,да им се даде гласност,за да се видят от управляващите,от които в крайна сметка зависи тяхното решаване.Надяваме се тези желания да се осъществят и трудът,който се полага да не е "хвърлен" напразно!

сряда, 11 януари 2017 г.

АКТУАЛНАТА ПЪТНА ОБСТАНОВКА В СТРАНАТА


снимка:ЖИВКО МИХАЛЕВ
Област Добрич е отново в снежен капан.Всички пътища са затворени за движение.В Добричка община и Ген. Тошево положението остава бедствено.Отново има села без ток и вода.Това съобщиха в ефира на БНТ 1.
Бедстващи хора в област Добрич няма.Това каза Детелина Николова,областен управител на Добрич.78 души са евакуирани,закъсали в автомобилите си на различни места в областта.Приоритетно ще се помага на болни и родилки.Кардам-Рогозино-Спасово остава най-тежко положението.Без вода са 9 села.
В Бургас обстановката се нормализира.54 души са били евакуирани през нощта.Има селища без ток.Няма информация за бедстващи хора.Няма вятър и снеговалеж.Зимница-Бургас продължава да е блокиран.Петолъчката-Бургас бе отворен преди час.Бургас-Малко Търново,Бургас-Царево и Бургас-Средец-Елхово са отворени,но има забрана за коли над 12 т.Късният следобед се очаква нов снеговалеж.46 селища са без ток.Предприемат се рискови пътувания,включително и с малки деца,което е абсолютно безотговорно.
Пожарникарите са реагирали на над 100 сигнала през нощта.62 души са изведени от закъсали автомобили,по информация на АПИ.Всички магистрали са отворени,включително и участъка на Хемус от Варна до Шумен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар