САЙТ ЗА ФОТОЖУРНАЛИСТИКА

ЦЕЛТА на този сайт е,да предложи един РАЗЛИЧЕН поглед върху новините,но не на тези събития,които се показват по всички медии,а на онези-различните,с които се сблъскваме ежедневно по улиците.Тук ще намерите РЕАЛНИ СНИМКИ И ВИДЕО- БЕЗ МОНТАЖ,без всякаква допълнителна обработка и photoshop,направени от ПРОФЕСИОНАЛНИ ЖУРНАЛИСТИ.
МИСИЯТА е,да се покажат проблемите такива, каквито са,да им се даде гласност,за да се видят от управляващите,от които в крайна сметка зависи тяхното решаване.Надяваме се тези желания да се осъществят и трудът,който се полага да не е "хвърлен" напразно!

вторник, 10 януари 2017 г.

БЕДСТВАЩИ ХОРА В ДОБРИЧКА ОБЛАСТ ОТ НОВИЯ СНЕГОВАЛЕЖ

снимка:ЖИВКО МИХАЛЕВ

Затворена за движение на автомобили е републиканската пътна мрежа в областта заради нулева видимост и рязко влошена метеорологична обстановка, предаде кореспондентът на Радио „Фокус” – Варна. По информация на областния управител на Добрич и председател на Щаба за изпълнение на Областния план за защита при бедствия Детелина Николова към 18.30 часа все още са били отворени за движение на МПС някои участъци - път II-29 в участъка Добрич-Генерал Тошево-Кардам- границата за всички МПС без ограничение; път II-71 в участъка Добрич-Карапелит- Коларци-Силистра – за МПС до 3.5 т; Добрич- Карапелит-Тервел- Алфатар – за МПС до 12 т. Влошаването на метеорологичната обстановка е довело до проблеми. Има закъсали автомобили на територията на областта. Към 18.30 часа е извършена евакуация на граждани, закъсали с автомобили в участъка между селата Спасово и Рогозина и в района на село Горица. Областният управител Детелина Николова увери, че всички бедстващи граждани ще бъдат евакуирани с наличната техника. Към този час времето в Добрич рязко се влоши – снеговалежът е интензивен, духа умерен вятър, температурата е минус 3 градуса.Източник:ИА "Фокус".

Няма коментари:

Публикуване на коментар