САЙТ ЗА ФОТОЖУРНАЛИСТИКА

ЦЕЛТА на този сайт е,да предложи един РАЗЛИЧЕН поглед върху новините,но не на тези събития,които се показват по всички медии,а на онези-различните,с които се сблъскваме ежедневно по улиците.Тук ще намерите РЕАЛНИ СНИМКИ И ВИДЕО- БЕЗ МОНТАЖ,без всякаква допълнителна обработка и photoshop,направени от ПРОФЕСИОНАЛНИ ЖУРНАЛИСТИ.
МИСИЯТА е,да се покажат проблемите такива, каквито са,да им се даде гласност,за да се видят от управляващите,от които в крайна сметка зависи тяхното решаване.Надяваме се тези желания да се осъществят и трудът,който се полага да не е "хвърлен" напразно!

неделя, 8 януари 2017 г.

АКТУАЛНАТА ПЪТНА ОБСТАНОВКА НА 9 ЯНУАРИ 2017 ВЪВ ВАРНАПървият работен ден-9 януари Варна се събуди без снеговалеж.Дори се показа и слънцето,което се надяваме малко да ни стопли.Основните булеварди са почистени,но заледени.Температурите в момента са минусови и така ще останат и през целия ден,така че едва ли ще се разтопи ледът.Но поне на закрито градусите ще се покачат и ще намалят сметките за ток.
По улиците и междублоковите пространства не се почиства.Тротоарите липсват.Градският транспорт се движи.Има много чакащи.текст:Даниела Димитрова;снимки и видео:ЖИВКО МИХАЛЕВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар