петък, 6 януари 2017 г.

ПЪРВИ КАДРИ ОТ ЗИМНАТА ОБСТАНОВКА ВЪВ ВАРНА КЪМ 7,30 НА 7 ЯНУАРИ 2017Пътищата на 7 януари 2017 г. във Варна са проходими.Снегорини почистват.Градският транспорт се движи.
По данни на Националния институт по метеорология и хидрология, клон Варна, днес ще бъде облачно, валежите ще отслабват като интензивност и през деня по крайбрежието почти ще спрат. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад и днес през деня постепенно ще отслабва. С нахлуването на още по-студен въздух минималните температури ще се понижат до минус 13 - минус 8 градуса и през деня съществено няма да се променят. За Варна минимална температура ще е около минус 11 градуса, максимална минус 9. Изгледите за периода неделя-вторник са температурите още да се понижават (varna.bg).
По последни данни на Агенция пътна инфраструктура (АПИ) към 6 сутринта на 7 януари 2017 остава ограничено движението по пътищата Търговище,Русе,Силистра,Разград,Добрич и Шумен. Автомагистрала Тракия е затворена за всички моторни превозни средства от Зимница до Бургас.Разрешава се движението на Тракия от София до Зимница.По Хемус движението на тежкотоварни автомобили на територията на София се осъществява контролирано от и за Видин.Затворено за всички автомобили остава участъкът от и за Варна.Източник:нова тв.


Няма коментари:

Публикуване на коментар