САЙТ ЗА ФОТОЖУРНАЛИСТИКА

ЦЕЛТА на този сайт е,да предложи един РАЗЛИЧЕН поглед върху новините,но не на тези събития,които се показват по всички медии,а на онези-различните,с които се сблъскваме ежедневно по улиците.Тук ще намерите РЕАЛНИ СНИМКИ И ВИДЕО- БЕЗ МОНТАЖ,без всякаква допълнителна обработка и photoshop,направени от ПРОФЕСИОНАЛНИ ЖУРНАЛИСТИ.
МИСИЯТА е,да се покажат проблемите такива, каквито са,да им се даде гласност,за да се видят от управляващите,от които в крайна сметка зависи тяхното решаване.Надяваме се тези желания да се осъществят и трудът,който се полага да не е "хвърлен" напразно!

петък, 9 септември 2016 г.

ПАДАЩИ КАМЪНИ В ПЛАНИНАТА СЕ ОБЕЗОПАСЯВАТ С ИЗГНИЛИ ДЪРВЕТА

Така се укрепват нашите планински пътища-с изгнили и стари дървета.Според вас,колко стабилна и безопасна е конструкцията? Този път е в Стара планина и води до санитарно охранителна зона,до която достъпът е забранен.Но пътят до бариерата е свободен за движение на пешеходци и коли.Тоест мястото е опасно,пътят е доста тесен и инциденти не са изключени.Текст:Даниела Димитрова;Снимки:Живко Михалев              Няма коментари:

Публикуване на коментар