САЙТ ЗА ФОТОЖУРНАЛИСТИКА

ЦЕЛТА на този сайт е,да предложи един РАЗЛИЧЕН поглед върху новините,но не на тези събития,които се показват по всички медии,а на онези-различните,с които се сблъскваме ежедневно по улиците.Тук ще намерите РЕАЛНИ СНИМКИ И ВИДЕО- БЕЗ МОНТАЖ,без всякаква допълнителна обработка и photoshop,направени от ПРОФЕСИОНАЛНИ ЖУРНАЛИСТИ.
МИСИЯТА е,да се покажат проблемите такива, каквито са,да им се даде гласност,за да се видят от управляващите,от които в крайна сметка зависи тяхното решаване.Надяваме се тези желания да се осъществят и трудът,който се полага да не е "хвърлен" напразно!

понеделник, 8 август 2016 г.

ТАБЕЛА НА РЕСТОРАНТ В АЛБЕНА ПАДНА ОТ ПОКРИВ НА МЕТРИ ОТ РАБОТНИЦИТабела "ресторант",падна от покрива на сграда в т.нар. "стопански двор" на хотел в Албена.Мястото представлява рампа за получаване на стока и е оживено през целия работен ден.По време на инцидента е имало работници,които са се оказали на метри от буквите.За щастие няма пострадали.Наименованието,останало от комунистическо,по всяка вероятност се е оказало на земята,заради остаряло и изгнило желязо.Табелата е доста тежка и е изградена от железни пръчки.Куриоз или не,другата част от буквите е още на покрива на ресторанта.Няма коментари:

Публикуване на коментар